SALGAL

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mi a SALGAL?

SALGAL - Salgó Galéria RendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott GALéria állványrendszer.

Ezen rendszer a klasszikus, elsősorban kézi raktári polcrendszer és galéria ötvözése. A talajszinthez képest további két szint alakítható ki. Ezeken a szinteken bonyolultabb, szűkebb kialakításnál is könnyedén el lehet érni bármely raktári pozíciót. A galériás rendszerek mellé telepített raklapfeladó rendszerek rendkívül egyszerűvé és gyorsan kezelhetővé teszik a többszintes kézi raktárakat.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez az összetett polcrendszer minden olyan helyen alkalmazható, ahol könnyű elemek igényes és olcsó tárolására alkalmas polcrendszert terveznek kialakítani. A galériák magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban a tároló helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki a nehézállványos, magas rendszerei mellé, bővített kéziraktárat szeretne kialakítani, vagy a régi típusú, nagy belmagasságú épületek optimális kihasználását akarja megvalósítani, komolyabb belső anyagmozgatás nélkül.


Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális kiegészítők

Opcionális kiegészítőkről további információt a SALKAS, és SALMIN alaprendszer oldalain talál.