SALGAL

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Mi a SALGAL?

SALGAL - Salgó Galéria RendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott GALéria állványrendszer.

Ezen rendszer a klasszikus, elsősorban kézi raktári polcrendszer és galéria ötvözése. A talajszinthez képest további két szint alakítható ki. Ezeken a szinteken bonyolultabb, szűkebb kialakításnál is könnyedén el lehet érni bármely raktári pozíciót. A galériás rendszerek mellé telepített raklapfeladó rendszerek rendkívül egyszerűvé és gyorsan kezelhetővé teszik a többszintes kézi raktárakat.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez az összetett polcrendszer minden olyan helyen alkalmazható, ahol könnyű elemek igényes és olcsó tárolására alkalmas polcrendszert terveznek kialakítani. A galériák magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban a tároló helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki a nehézállványos, magas rendszerei mellé, bővített kéziraktárat szeretne kialakítani, vagy a régi típusú, nagy belmagasságú épületek optimális kihasználását akarja megvalósítani, komolyabb belső anyagmozgatás nélkül.


Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális kiegészítők

Opcionális kiegészítőkről további információt a SALKAS, és SALMIN alaprendszer oldalain talál.