(Magyar) Műszaki tanácsadás

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Raktártechnikai rendszereknél nehezen köt az ember kompromisszumot. Nem is csoda, hiszen egyértelmű a cél: a lehető legtöbb terméket elhelyezni, a lehető legkisebb helyen, mindezt a lehető legegyszerűbb elérés biztosításával. Éppen ezért célunk, hogy minden szakértelmünket hozzáférhetővé téve, már a tervezőasztal fölött segítsük a leendő megrendelők, beruházók által felvázolt igények maximális kielégítését. Hisszük, hogy bárkinek lehet építő jellegű meglátása, ezért a tervezés alatt nem zárkózunk el a kommunikációtól, a tervezési folyamatba bevonjuk a megrendelőt.

Meglévő raktárépületek beépítése esetén helyszíni felmérést végzünk ahol személyes igényfelmérés történik. Számítógépes CAD rendszereink segítségével elkészítjük a legoptimálisabb kialakítást ábrázoló méretarányos elrendezési vázlatot. Az általunk készített digitális terveken a megrendelő egyedi kérésére változtatunk. A kialakítás rögzítését követően elkészítjük a tételes elemlistát és az árajánlatunkat.

Egyedi gyártás esetén az igényfelmérést követően megkezdődik fejlesztési folyamatunk, melyet teljes egészében számítógéppel segítve végzünk. Az elkészített gyártmánytervek alapján a megfelelőség igazolására két út létezik. Egyszerű szerkezeteknél (az ÉMI vizsgálati rendszeréhez hasonlóan) próbaterheléssel ellenőrizzük a rendszer megfelelőségét. Összetett szerkezetek és bonyolult statikai rendszerek esetén szerkezettervező segítségével számításokkal igazoljuk a teherbírási igények kielégülését.