Műszaki tanácsadás

Raktártechnikai rendszereknél nehezen köt az ember kompromisszumot. Nem is csoda, hiszen egyértelmű a cél: a lehető legtöbb terméket elhelyezni, a lehető legkisebb helyen, mindezt a lehető legegyszerűbb elérés biztosításával. Éppen ezért célunk, hogy minden szakértelmünket hozzáférhetővé téve, már a tervezőasztal fölött segítsük a leendő megrendelők, beruházók által felvázolt igények maximális kielégítését. Hisszük, hogy bárkinek lehet építő jellegű meglátása, ezért a tervezés alatt nem zárkózunk el a kommunikációtól, a tervezési folyamatba bevonjuk a megrendelőt.

Meglévő raktárépületek beépítése esetén helyszíni felmérést végzünk ahol személyes igényfelmérés történik. Számítógépes CAD rendszereink segítségével elkészítjük a legoptimálisabb kialakítást ábrázoló méretarányos elrendezési vázlatot. Az általunk készített digitális terveken a megrendelő egyedi kérésére változtatunk. A kialakítás rögzítését követően elkészítjük a tételes elemlistát és az árajánlatunkat.

Egyedi gyártás esetén az igényfelmérést követően megkezdődik fejlesztési folyamatunk, melyet teljes egészében számítógéppel segítve végzünk. Az elkészített gyártmánytervek alapján a megfelelőség igazolására két út létezik. Egyszerű szerkezeteknél (az ÉMI vizsgálati rendszeréhez hasonlóan) próbaterheléssel ellenőrizzük a rendszer megfelelőségét. Összetett szerkezetek és bonyolult statikai rendszerek esetén szerkezettervező segítségével számításokkal igazoljuk a teherbírási igények kielégülését.