Powder coating

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Porfestés - Salgó Raktártechnika Kft.A Salgó Raktártechnika Kft. saját porszóró rendszerének köszönhetően lehetőséget nyújt bármilyen egyedi termék festésére, amely belefér egy képzeletbeli 10 x 1,8 x 0,5 m (H:M:SZ) élhosszúságú hasábba.

A tökéletes felület eléréséhez nélkülözhetetlen a megfelelő előkészítés, a kiváló minőségű porfesték, a rendszeresen karbantartott, jól működő porszóró berendezés és mindehhez a hozzáértő szakembergárda. Mi mindezt biztosítjuk Önnek az igényei kielégítésére. A porfestő berendezést egy közel 300 méteres konvejor pálya szolgálja ki, mely először a mosó és zsírtalanítóba szállítja a felhelyezett munkadarabot, ahol nagy nyomáson történik a felülettisztítás. Ezt kétszeres öblítés, majd cseppszárítás követi. Szárítás után a visszahűlt anyagot a pálya beszállítja az automata porszóróba, ahol mindkét oldalról 5-5 darab automata pisztoly biztosítja a teljes felületen történő kellően vastag festékfelhordást. A tökéletes felület érdekében az automata pisztolysor után lehetőség van kézi pisztollyal történő szórásra is. Ez több szempontból is hasznos. Olyan termékek esetén, melyeknél a felület bonyolultsága igényli a gondos kézzel történő felhordást, akkor is biztosítani tudjuk a felület minőségét, ha az automata sor erre nem lenne képes. Valamint még a beégetés előtt szemrevételezésre kerül a termék (közbenső minőség ellenőrzés), így lehetőségünk van a felület esetleges javítására is. A  konvejor pálya innen továbbítja a már festékkel bevont munkadarabot az infra- és gázkemencébe. Az infra- és gázkemence biztosítja, hogy a porfesték 140-200°C fokon megfelelően beégjen a termék felületén. A beégetést követően az ismételten visszahűlt munkadarab leszedésre kerül, ahol a minőség ellenőrzése után, a munkadarabot megfelelően becsomagoljuk a későbbi sérülések elkerülése érdekében.

A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.