Pulverlack

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Porfestés - Salgó Raktártechnika Kft.A Salgó Raktártechnika Kft. saját porszóró rendszerének köszönhetően lehetőséget nyújt bármilyen egyedi termék festésére, amely belefér egy képzeletbeli 10 x 1,8 x 0,5 m (H:M:SZ) élhosszúságú hasábba.

A tökéletes felület eléréséhez nélkülözhetetlen a megfelelő előkészítés, a kiváló minőségű porfesték, a rendszeresen karbantartott, jól működő porszóró berendezés és mindehhez a hozzáértő szakembergárda. Mi mindezt biztosítjuk Önnek az igényei kielégítésére. A porfestő berendezést egy közel 300 méteres konvejor pálya szolgálja ki, mely először a mosó és zsírtalanítóba szállítja a felhelyezett munkadarabot, ahol nagy nyomáson történik a felülettisztítás. Ezt kétszeres öblítés, majd cseppszárítás követi. Szárítás után a visszahűlt anyagot a pálya beszállítja az automata porszóróba, ahol mindkét oldalról 5-5 darab automata pisztoly biztosítja a teljes felületen történő kellően vastag festékfelhordást. A tökéletes felület érdekében az automata pisztolysor után lehetőség van kézi pisztollyal történő szórásra is. Ez több szempontból is hasznos. Olyan termékek esetén, melyeknél a felület bonyolultsága igényli a gondos kézzel történő felhordást, akkor is biztosítani tudjuk a felület minőségét, ha az automata sor erre nem lenne képes. Valamint még a beégetés előtt szemrevételezésre kerül a termék (közbenső minőség ellenőrzés), így lehetőségünk van a felület esetleges javítására is. A  konvejor pálya innen továbbítja a már festékkel bevont munkadarabot az infra- és gázkemencébe. Az infra- és gázkemence biztosítja, hogy a porfesték 140-200°C fokon megfelelően beégjen a termék felületén. A beégetést követően az ismételten visszahűlt munkadarab leszedésre kerül, ahol a minőség ellenőrzése után, a munkadarabot megfelelően becsomagoljuk a későbbi sérülések elkerülése érdekében.

A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.