(Magyar) Salgó Raktár Csarnok Rendszer

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Mi a SALRAK?

SALRAK - Salgó Raktárcsarnok RendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott RAKtárcsarnok.

A klasszikus logisztikai központok létesítésénél az előzetesen felépített csarnok, majd ezt követően a belső raktárrész, a raktártechnikai berendezések, polcrendszerek kialakítása a sorrend. A SALRAK szakít ezzel a költséges építési móddal és több szempontból is előnyösebb megoldást kínál. Egy betonozott területen felépíti a megtervezett raktár állványrendszerét és utána ezt burkolja kész csarnokká. Gyors és egyszerű kivitelezés, maximális terület kihasználás, az épület bármikor könnyedén mobilizálható, másik helyre áttelepíthető, olcsóbb, hiszen a különépület acél- vagy vasbetonszerkezetét megspóroltuk.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a raktárcsarnok rendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, helyoptimalizált módon kívánunk logisztikai központokat kialakítani. A csarnokok magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban az anyagmozgatási eszközök költségoldala határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki az éléskamrától kicsit eltérően, a 100 m2-től akár több ezer négyzetméteres egyterű raktárcsarnok megvalósításában gondolkozik.


A rendszer elemei

A raktárcsarnokot, nem csak raktártechnikai hatások érik, hanem jelentős meteorológiai (szélterhelés, hó) és egyéb felépítményi (a tető és homlokzati burkolatok) terhek is, így a rendszer a SALMAX alaprendszer C1-es kereteire épül.

(további információ a SALMAX rendszer oldalán)

Mivel valójában itt már egy épületről beszélünk, természetesen minden esetben egyedi tervezést igényel a kialakítás. Az adott igényekhez igazodva mindig egyedileg tervezzük és gyártjuk a szükséges kiegészítőket. A kialakítás sokrétűsége miatt minden elemre kiterjedő tételes leírást készíteni tehát nem tudunk, és a fentiek miatt értelme sem lenne.

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális kiegészítők

Opcionális kiegészítőkről további információt a SALMAX alaprendszer oldalán talál.