Salgó Raktár Csarnok Rendszer

Mi a SALRAK?

SALRAK - Salgó Raktárcsarnok RendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott RAKtárcsarnok.

A klasszikus logisztikai központok létesítésénél az előzetesen felépített csarnok, majd ezt követően a belső raktárrész, a raktártechnikai berendezések, polcrendszerek kialakítása a sorrend. A SALRAK szakít ezzel a költséges építési móddal és több szempontból is előnyösebb megoldást kínál. Egy betonozott területen felépíti a megtervezett raktár állványrendszerét és utána ezt burkolja kész csarnokká. Gyors és egyszerű kivitelezés, maximális terület kihasználás, az épület bármikor könnyedén mobilizálható, másik helyre áttelepíthető, olcsóbb, hiszen a különépület acél- vagy vasbetonszerkezetét megspóroltuk.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a raktárcsarnok rendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, helyoptimalizált módon kívánunk logisztikai központokat kialakítani. A csarnokok magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban az anyagmozgatási eszközök költségoldala határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki az éléskamrától kicsit eltérően, a 100 m2-től akár több ezer négyzetméteres egyterű raktárcsarnok megvalósításában gondolkozik.


A rendszer elemei

A raktárcsarnokot, nem csak raktártechnikai hatások érik, hanem jelentős meteorológiai (szélterhelés, hó) és egyéb felépítményi (a tető és homlokzati burkolatok) terhek is, így a rendszer a SALMAX alaprendszer C1-es kereteire épül.

(további információ a SALMAX rendszer oldalán)

Mivel valójában itt már egy épületről beszélünk, természetesen minden esetben egyedi tervezést igényel a kialakítás. Az adott igényekhez igazodva mindig egyedileg tervezzük és gyártjuk a szükséges kiegészítőket. A kialakítás sokrétűsége miatt minden elemre kiterjedő tételes leírást készíteni tehát nem tudunk, és a fentiek miatt értelme sem lenne.

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális kiegészítők

Opcionális kiegészítőkről további információt a SALMAX alaprendszer oldalán talál.