Lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás - Salgó Raktártechnika Kft.Ritka, hogy olyan termékek gyártása során, ami síklemezek alkalmazását igényli, ne legyen szükség valamilyen lemezmegmunkálási folyamatra.

Darabolási igény még a legegyszerűbb esetekben is fennáll, melyek kielégítésére vállalatunk hidraulikus daraboló ollóval rendelkezik. Az ollónk 125 tonnás préserővel rendelkezik, aminek köszönhetően 0,5-4 mm közötti lemezek darabolhatók akár 3000 mm-es munkahosszban is.

Élhajlítóink segítségével igényes sarokkialakítások, véglezárások is kialakíthatók. Gépparkunkban 30, 125, de akár 200 tonnás préserővel rendelkező eszköz is található, melyek képesek akár 5 mm-es lemezvastagságban is hajlítani. A munkahossz eszközönként eltérő, a leghosszabb és egyben legerősebb esetben ez akár 3000 mm is lehet. A gépek között hidraulikus és pneumatikus elven működő is megtalálható.

Lemezeket érintő perforációk, mélyhúzások kialakítása szinte elképzelhetetlen valamilyen elven működő prés vagy sajtoló nélkül. Cégünk eszközparkjában megtalálható a 25, 63 vagy akár 125 tonnás nyomóerővel rendelkező prés is, melyek kivétel nélkül hidraulikus működtetésűek.

A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.