(Magyar) Cégünkről

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Salgó Raktártechnika Kft. - Minden jog fenntartva!

A Salgó Raktártechnika Kft. magyar tulajdonban lévő, hagyományosan salgótarjáni gyártó központtal rendelkező, folyamatosan fejlődő, raktártechnikai berendezéseket, rendszereket gyártó és forgalmazó társaság.

A “Salgó” néven széles körben elterjedt és jól bevált polcrendszereink mind Magyarországon, mind a határainkon túl már több évtizede fémjelzik termékeink minőségét. A tároló berendezések gyártása terén, Magyarországon és környékén a legnagyobb gyártói kapacitással rendelkezünk.

Közel 40 éves önálló tervezési, gyártási gyakorlatot és a helyszíni telepítési tapasztalatokat felhasználva alakítottuk ki a folyamatos előállítású termékpalettánk egységeit.

Számunkra minden vevői igény egy megvalósítandó kihívás. A meglévő szabványos termékeink mellett szívesen foglalkozunk egyedi, fejlesztést igénylő feladatokkal is, amelyek a raktártechnika fogalomkörébe tartoznak.

Cégünk a gyártáson túl, komplett tárolási rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik, mely alatt a zöldmezős, komplett raktárcsarnokok kialakítását is értjük.

Célunk a leggazdaságosabb raktári és anyagmozgatási rendszerek kialakítása, felhasználva ehhez a tapasztalatainkat, a kor követelményeit és a vevők folyamatosan változó igényeit.

Az elképzelt vagy már meglévő tárolási igény ismeretében rövid idő alatt kidolgozzuk a lehetőségek közül az optimális megoldást, egy teljes körű raktározási feladat megvalósítására és gazdaságos működtetésre is.
Számunkra a raktártechnikai kialakítások széles választéka a nagymama lekváros polcától a nagy költségvetésű, sok ezer négyzetméteres raktárcsarnok építéséig terjed. A bérraktárak igény szerinti kialakítása és üzemeltetése csak megállapodás kérdése.

Ön eldönti, mire van szüksége, mi megvalósítjuk!

Keresse munkatársainkat, mindig készséggel állunk az Ön rendelkezésére szakmai, gazdaságossági és műszaki tanácsainkkal.

 

Tisztelettel:

Hermann Henrik
ügyvezető