Cégünkről

Salgó Raktártechnika Kft. - Minden jog fenntartva!

A Salgó Raktártechnika Kft. magyar tulajdonban lévő, hagyományosan salgótarjáni gyártó központtal rendelkező, folyamatosan fejlődő, raktártechnikai berendezéseket, rendszereket gyártó és forgalmazó társaság.

A “Salgó” néven széles körben elterjedt és jól bevált polcrendszereink mind Magyarországon, mind a határainkon túl már több évtizede fémjelzik termékeink minőségét. A tároló berendezések gyártása terén, Magyarországon és környékén a legnagyobb gyártói kapacitással rendelkezünk.

Közel 40 éves önálló tervezési, gyártási gyakorlatot és a helyszíni telepítési tapasztalatokat felhasználva alakítottuk ki a folyamatos előállítású termékpalettánk egységeit.

Számunkra minden vevői igény egy megvalósítandó kihívás. A meglévő szabványos termékeink mellett szívesen foglalkozunk egyedi, fejlesztést igénylő feladatokkal is, amelyek a raktártechnika fogalomkörébe tartoznak.

Cégünk a gyártáson túl, komplett tárolási rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik, mely alatt a zöldmezős, komplett raktárcsarnokok kialakítását is értjük.

Célunk a leggazdaságosabb raktári és anyagmozgatási rendszerek kialakítása, felhasználva ehhez a tapasztalatainkat, a kor követelményeit és a vevők folyamatosan változó igényeit.

Az elképzelt vagy már meglévő tárolási igény ismeretében rövid idő alatt kidolgozzuk a lehetőségek közül az optimális megoldást, egy teljes körű raktározási feladat megvalósítására és gazdaságos működtetésre is.
Számunkra a raktártechnikai kialakítások széles választéka a nagymama lekváros polcától a nagy költségvetésű, sok ezer négyzetméteres raktárcsarnok építéséig terjed. A bérraktárak igény szerinti kialakítása és üzemeltetése csak megállapodás kérdése.

Ön eldönti, mire van szüksége, mi megvalósítjuk!

Keresse munkatársainkat, mindig készséggel állunk az Ön rendelkezésére szakmai, gazdaságossági és műszaki tanácsainkkal.

 

Tisztelettel:

Hermann Henrik
ügyvezető