(Magyar) Salgó Gumiabroncs Tároló Rendszer

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mi a SALGUM?

SALGUM - Salgó gumiabroncs tároló rendszer

A SALgó Raktártechnika által gyártott GUMi- és felnitároló állványrendszer.

E rendszer kétféle kivitelben rendelhető, a vevő igényei szerint. Nehéz állvánnyal készülő változatban, célszerűen a nagyobb teherbírás és mennyiségi tárolás esetére, illetve könnyebb kivitelben az üzleti értékesítés és műhelyek berendezésére. Mindkét rendszerünknél a tárolószintek könnyen, igény szerint állíthatóak, így lehetőség nyílik tárolószintenként más-más méretű abroncs tárolására, akár galériás kivitelben is.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a tároló rendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, különböző méretű gumiabroncsok, felnik tárolására alkalmas tárolórendszert terveznek kialakítani. A tárolószintek magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági méretet elsősorban a befogadó helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki a garázstól kezdve az ipari raktárig abroncstárolóban gondolkozik.


A rendszer elemei

A SALGUM rendszer kétféle szerekezeti felépítésben is elérhető. Számottevő különbség a terhelhetőség oldaláról fedezhető fel.


A SALMIN rendszerre épülő kialakítást kisebb műhelyek számára ajánljuk, ahol nem állnak 100-as, vagy 1000-es nagyságrendben a felni és abroncsgarnitúrák, valamint ahol korlátokat jelent a kihasználható légtér magassága. További előnye a rendszernek, hogy könnyen és kényelmesen variálható a mezőn belüli tárolási forma, így két szintnyi gumiabroncs fölé nyugodtan elhelyezhetünk három szabvány polcot szerszám vagy alkatrésztárolás céljára.

Az alaprendszer teljes egészében azonos a SALMIN rendszerrel:

  • lábprofilokból és összekötőkből álló keretek
  • standard tárolásra polcok
  • merevséget, stabilitást adó andráskereszt
  • aljzatvédelmet, teherelosztást biztosító talplemezek

(további információ a SALMIN rendszer oldalán)

A gumitárolásra alkalmas tárolókeret úgy került kialakításra, hogy a rendszer klipszes felépítéséhez maximálisan illeszkedjen. Ennek köszönhetően tudjuk garantálni a könnyed variálhatóságot az éppen aktuális igényekhez. A tárolókeret melegen hengerelt 4 mm falvastagságú lemezből készítjük. Az összekötők egymástól való távolságát a tárolandó gumiabroncs mérete befolyásolja.

Standard mélységi méretei: 500; 600 mm


A SALMAX rendszerre épített kialakítás mellett egyértelmű érv a mennyiségi gumitárolás. Az alaprendszer lehetővé teszi a légtér maximális kihasználását. Terhelhetőségi mutatói alapján nem jelent gondot a nagy mennyiség esetén fellépő több tonnás mezőnkénti terhelés sem. Tehergépjármű abroncsok tárolása esetén ideális választás.

Az alaprendszer megegyezik a SALMAX rendszerével:

  • lábprofilokból, merevítőkből összeállított keretek
  • kapcsolófejekkel ellátott gerendák

(további információ a SALMAX rendszer oldalán)

A gumiabroncs tárolására csökkentett mélységű, de standard kialakítású SALMAX kereteket alkalmazunk, hogy a betárolt gumiabroncsok közvetlenül a két főtartó gerendára terheljenek. Ebben az esetben a keretmélység meghatározója a betárolandó abroncs átmérője.

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális termékek

Opcionális kiegészítőkről további információt az adott rendszer oldalán találhat.