Salgó Gumiabroncs Tároló Rendszer

Mi a SALGUM?

SALGUM - Salgó gumiabroncs tároló rendszer

A SALgó Raktártechnika által gyártott GUMi- és felnitároló állványrendszer.

E rendszer kétféle kivitelben rendelhető, a vevő igényei szerint. Nehéz állvánnyal készülő változatban, célszerűen a nagyobb teherbírás és mennyiségi tárolás esetére, illetve könnyebb kivitelben az üzleti értékesítés és műhelyek berendezésére. Mindkét rendszerünknél a tárolószintek könnyen, igény szerint állíthatóak, így lehetőség nyílik tárolószintenként más-más méretű abroncs tárolására, akár galériás kivitelben is.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a tároló rendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, különböző méretű gumiabroncsok, felnik tárolására alkalmas tárolórendszert terveznek kialakítani. A tárolószintek magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági méretet elsősorban a befogadó helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki a garázstól kezdve az ipari raktárig abroncstárolóban gondolkozik.


A rendszer elemei

A SALGUM rendszer kétféle szerekezeti felépítésben is elérhető. Számottevő különbség a terhelhetőség oldaláról fedezhető fel.


A SALMIN rendszerre épülő kialakítást kisebb műhelyek számára ajánljuk, ahol nem állnak 100-as, vagy 1000-es nagyságrendben a felni és abroncsgarnitúrák, valamint ahol korlátokat jelent a kihasználható légtér magassága. További előnye a rendszernek, hogy könnyen és kényelmesen variálható a mezőn belüli tárolási forma, így két szintnyi gumiabroncs fölé nyugodtan elhelyezhetünk három szabvány polcot szerszám vagy alkatrésztárolás céljára.

Az alaprendszer teljes egészében azonos a SALMIN rendszerrel:

  • lábprofilokból és összekötőkből álló keretek
  • standard tárolásra polcok
  • merevséget, stabilitást adó andráskereszt
  • aljzatvédelmet, teherelosztást biztosító talplemezek

(további információ a SALMIN rendszer oldalán)

A gumitárolásra alkalmas tárolókeret úgy került kialakításra, hogy a rendszer klipszes felépítéséhez maximálisan illeszkedjen. Ennek köszönhetően tudjuk garantálni a könnyed variálhatóságot az éppen aktuális igényekhez. A tárolókeret melegen hengerelt 4 mm falvastagságú lemezből készítjük. Az összekötők egymástól való távolságát a tárolandó gumiabroncs mérete befolyásolja.

Standard mélységi méretei: 500; 600 mm


A SALMAX rendszerre épített kialakítás mellett egyértelmű érv a mennyiségi gumitárolás. Az alaprendszer lehetővé teszi a légtér maximális kihasználását. Terhelhetőségi mutatói alapján nem jelent gondot a nagy mennyiség esetén fellépő több tonnás mezőnkénti terhelés sem. Tehergépjármű abroncsok tárolása esetén ideális választás.

Az alaprendszer megegyezik a SALMAX rendszerével:

  • lábprofilokból, merevítőkből összeállított keretek
  • kapcsolófejekkel ellátott gerendák

(további információ a SALMAX rendszer oldalán)

A gumiabroncs tárolására csökkentett mélységű, de standard kialakítású SALMAX kereteket alkalmazunk, hogy a betárolt gumiabroncsok közvetlenül a két főtartó gerendára terheljenek. Ebben az esetben a keretmélység meghatározója a betárolandó abroncs átmérője.

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális termékek

Opcionális kiegészítőkről további információt az adott rendszer oldalán találhat.