SALHOT

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mi a SALHOT?

SALHOT - Salgó hordótároló rendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott HOrdtó Tároló rendszer.

A SALHOT rendszer a SALMAX masszív, keretekből és gerendákból álló állványzatára épül. Bár megnevezésében a leggyakoribb alkalmazási módót tükrözi, gyakorlatilag mindenféle hengeres termék tárolására alkalmas, ahol a tárolandó anyag szempontjából megengedett a hengerpaláston történő “két pontos” alátámasztás. A tárolandó anyag tömege alapján a kereteket összekkötő gerenda teherbírása a SALMAX-hoz hasonlóan változtatható.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a polcrendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, speciális tárolási igényeket kielégítő polcrendszert terveznek kialakítani. Előnye, hogy kialakításából adódóan a speciális felépítményt eltávolítva hagyományos raklapos tárolásra is alkalmas, természetesen az előírt teherbírási küszöb alatt. A magassági korlátot elsősorban a befogadó helyiség kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki ily módon tárolható hengeres termékeket kíván raktározni, vagy hagyományos raklapos, nehéz vagy nagyobb kiterjedésű áru tárolására alkalmas raktári rendszerben gondolkodik.

A rendszer elemei

A hordótároló rendszer a SALMAX alaprendszerre épülő felépítmény. Az alaprendszer elemei a következők:

    • lábprofilokból, merevítőkből összeállított keretek
    • kapcsolófejekkel ellátott gerendák

(további információ a SALMAX rendszer oldalán)

A 4 mm vastag melegen hengerelt acéllemezből hajlított tárolóegységet egyszerűen rá kell helyezni a SALMAX rendszer főtartó gerendájára. A hegesztéssel rögzített ékpár kellő megtámasztás ad a betárolt hengeres termék oldalirányú elmozdulásával szemben.

Ha szükséges, a támaszt önfúró csavarok segítségével rögzíthetjük a gerendán.

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális kiegészítők

Opcionális kiegészítőkről további információt a SALMAX alaprendszer oldalán talál.