SALHOT

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Mi a SALHOT?

SALHOT - Salgó hordótároló rendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott HOrdtó Tároló rendszer.

A SALHOT rendszer a SALMAX masszív, keretekből és gerendákból álló állványzatára épül. Bár megnevezésében a leggyakoribb alkalmazási módót tükrözi, gyakorlatilag mindenféle hengeres termék tárolására alkalmas, ahol a tárolandó anyag szempontjából megengedett a hengerpaláston történő „két pontos“ alátámasztás. A tárolandó anyag tömege alapján a kereteket összekkötő gerenda teherbírása a SALMAX-hoz hasonlóan változtatható.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a polcrendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, speciális tárolási igényeket kielégítő polcrendszert terveznek kialakítani. Előnye, hogy kialakításából adódóan a speciális felépítményt eltávolítva hagyományos raklapos tárolásra is alkalmas, természetesen az előírt teherbírási küszöb alatt. A magassági korlátot elsősorban a befogadó helyiség kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki ily módon tárolható hengeres termékeket kíván raktározni, vagy hagyományos raklapos, nehéz vagy nagyobb kiterjedésű áru tárolására alkalmas raktári rendszerben gondolkodik.

A rendszer elemei

A hordótároló rendszer a SALMAX alaprendszerre épülő felépítmény. Az alaprendszer elemei a következők:

    • lábprofilokból, merevítőkből összeállított keretek
    • kapcsolófejekkel ellátott gerendák

(további információ a SALMAX rendszer oldalán)

A 4 mm vastag melegen hengerelt acéllemezből hajlított tárolóegységet egyszerűen rá kell helyezni a SALMAX rendszer főtartó gerendájára. A hegesztéssel rögzített ékpár kellő megtámasztás ad a betárolt hengeres termék oldalirányú elmozdulásával szemben.

Ha szükséges, a támaszt önfúró csavarok segítségével rögzíthetjük a gerendán.

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.

Opcionális kiegészítők

Opcionális kiegészítőkről további információt a SALMAX alaprendszer oldalán talál.