(Magyar) Salgó Kábeltároló Rendszer

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mi a SALKAB?

SALKAB - Salgó Kábeltároló RendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott KÁBeltároló rendszer.

Kábeldobtároló rendszernek nevezzük, de bármilyen hengeres termék tárolására alkalmas, ha megengedett az ilyen módon kialakított centrális tárolás. A SALKAB kábeldobtároló rendszert a raklapos nehézállványok merev profiljaiból készítjük. A rendszer stabilitását a megfelelő szögben történő döntés biztosítja, így a kábeldob “lefejtése” közben sem tud előreborulni.
A raklapos állványrendszereknél alkalmazott kapcsolófej egy speciális változata teszi lehetővé, hogy a rendszer megbontása nélkül a dobok cserélhetők legyenek.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a polcrendszer minden olyan helyen használható, ahol igényes és olcsó, speciális tárolási igényeket kielégítő polcrendszert terveznek kialakítani.A keretállások távolságát elsősorban a tárolandó dobok szélessége és tömege határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki a hengeres termékeinek tárolását efféle módon kívánja rendszerben megoldani.

A rendszer elemei

Ferde keret (lábprofil + merevítők)


A rendszer nagymértékben a SALMAX alaprendszer elemtárára támaszkodik. Normál terhelési tartományban az ,A1′-es profilból építjük ki a rendszert. A keretek speciális döntött kialakításban kerülnek összeszerelésre, amely lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus is. A dőlés mértéke alapkialakításban 75 fok, de igény esetén ez változhat. A keretben elhelyezett összekötők (legyen az átlós vagy kereszt) mind egyedi méretűek, az adott rendszerhez készülnek. A stabil keretállás érdekében a ferde kereteket teherelosztó talppal szereljük. Standard kialakításban 3000 mm magas rendszereket gyártunk.


Kábeldobtároló


A kábeldobtároló cső egy speciális kapcsolófej segítségével rögzíthető a lábprofilon, természetesen a kívánt magasságban. A kapcsolófejet a SALMAX rendszernél is alkalmazott biztosítószeggel rögzítjük kiemelés ellen. A dobtároló cső, a visszahajtott fül furatán keresztül szintén biztosítószeggel rögzül. A dobtároló csöveket 38 mm-es vastagfalú acélcsőből készítjük, melynek méretét magasabb terhelési osztály esetén tovább lehet növelni.


Összekötő gerenda


A ferde kereteket a szerkezet alsó és felső részén összekötő gerendák segítségével merevítjük. Az összekötő gerendák hagyományos 50×50-es zártszelvényből készített kapcsolófejes gerendák, csak a kábeltároló rendszerhez igazított méretben.

A standard méretek a következők

    • 900 mm
    • 1100 mm
    • 1300 mm

Felületvédelem

Standard kialakítás esetén a polcokat RAL7035-ös szürkében, a lábprofilokat pedig RAL7035-ös szürkében vagy RAL5001-es kékben szállítjuk. Saját porszóró rendszerünk a járatos alapszínek mellett lehetőséget nyújt bármilyen egyedi igény kielégítésére is.