SALKEP

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mi a SALKEP?

SALKEP - Salgó Képtároló rendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott KÉPtároló rendszer.

A SALKEP függőleges tárolásra kialakított  kihúzható állványrendszer. A szerkezet alapelemei a gördíthető és a könnyűállvány rendszereknél használt elemek variációi. A szerkezeti kialakításnak köszönhetően bármilyen méretű kép tárolására alkalmas. A kihúzható állványrendszer tervezése során figyelembe kell venni a rögzíthetőséget, mivel minden egység kialakításánál szükség van alsó és felső sínrendszer telepítésére.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a kihúzható képtároló állványrendszer minden olyan helyen használható, ahol nagyobb mennyiségű, eltérő vagy azonos méretű képek tárolását tervezik kialakítani. A tároló magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban a helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki képanyagainak tárolását praktikusan, rendszerezve, könnyen hozzáférhetően szeretné megoldani. E rendszer jól használható múzeumok, galériák nagy mennyiségű képanyagának tárolására.