SALKEP

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Mi a SALKEP?

SALKEP - Salgó Képtároló rendszerA SALgó Raktártechnika által gyártott KÉPtároló rendszer.

A SALKEP függőleges tárolásra kialakított  kihúzható állványrendszer. A szerkezet alapelemei a gördíthető és a könnyűállvány rendszereknél használt elemek variációi. A szerkezeti kialakításnak köszönhetően bármilyen méretű kép tárolására alkalmas. A kihúzható állványrendszer tervezése során figyelembe kell venni a rögzíthetőséget, mivel minden egység kialakításánál szükség van alsó és felső sínrendszer telepítésére.

A tárolórendszert mi gyártjuk, igény szerint szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. A minőség kötelez minket, ezért a garancia természetes része vállalásainknak.

Felhasználási terület

Ez a kihúzható képtároló állványrendszer minden olyan helyen használható, ahol nagyobb mennyiségű, eltérő vagy azonos méretű képek tárolását tervezik kialakítani. A tároló magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban a helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki képanyagainak tárolását praktikusan, rendszerezve, könnyen hozzáférhetően szeretné megoldani. E rendszer jól használható múzeumok, galériák nagy mennyiségű képanyagának tárolására.